Referenssit

Tutustu täällä tekemiimme töihin. Lisää työnäytteitä löydät palvelut-valikon alta lajiteltuna eri tyyleihin.
 
FRONT-c
 • Kai Pasonen
  Olimme jo pidempään pohtineet uudenlaista tapaa kertoa lyhyesti ja hauskasti vierailijoillemme, mistä palvelussamme on kyse. Videasin Whiteboard-video oli juuri sellainen ratkaisu, mitä olimme etsineet. Videosta tuli yrityksemme näköinen ja sen tuottaminen sujui mallikkaasti. Kiitämme Videasia etenkin joustavuudesta ja videon muokattavuudesta. Video on kerännyt etusivullamme kiitettävän määrän katsojia ja näytämme sitä asiakkaillemme myös myyntitilanteissa.
  Kai Pasonen
  3 Step IT
 • Toimitusjohtaja
  Olemme käyttäneet Videasilta tilaamaamme selitysvideota 6 vuotta putkeen ja se edelleen tuottaa suuren osan liideistämme.
  Toimitusjohtaja
  SaaS-yritys
 • Tietoturvaviestinnän ammattilainen
  Videasilta tilaamamme tietoturvavideot ovat kahtena vuotena peräkkäin nousseet kaikkien aikojen katsotuimpien sisäisten videoiden listalle.
  Tietoturvaviestinnän ammattilainen
  Kansainvälinen yritys, vajaa 20 000 työntekijää
 • Lotta Laxén
  Olen erittäin tyytyväinen Fortum Liisi –palvelusta kertovaan animaatioon, joka kiteyttää palvelumme helposti ymmärrettäväksi ja viihdyttäväksi tarinaksi.
 • Elisa Nieminen
  Loistava, ammattimainen ote tekemiseen ja tuloksena kekseliäs video. Olemme videota hyödyntäneet niin messuilla kuin myyntipalavereissakin ja palaute on ollut todella hyvää. Yhteistyö oli helppoa, nopeaa ja joustavaa.
 • Viestinnän ammattilainen
  Uusi graafinen suunnittelijamme kysyi, miltä tuottamani materiaalin tulisi näyttää. Sanoin hänelle, että katso Videasin meille tuottamaa 3D-animaatiota ja ota siitä mallia.
  Viestinnän ammattilainen
  Kansainvälinen yritys, 25mrd liikevaihto
 • Gunnar Lihr / Nina Inkanen
  Halusimme uudistaa verkkosivumme ja laittaa etusivulle huippumodernin 3D-animaation, joka kertoo puolessa minuutissa mikä ePassi on. Valitsimme Videasin toistamiseen tuottamaan videomme, sillä heillä oli selkein ymmärrys siitä, mitä teemme ja mikä visiomme on. Videotuotannon aikana alkuperäiseen ideaan tuli meiltä useita muutospyyntöjä, ja kiitämmekin Videasia joustavuudesta ja huippunopeista toimitusajoista. Olemme näyttäneet videota sekä palvelumme tunteville sekä henkilöille, jotka eivät tunne ePassia. Molemmat kohderyhmät ovat pitäneet videosta todella paljon. Suosittelemme ehdottomasti Videasin palveluita muillekin.
  Gunnar Lihr / Nina Inkanen
  ePassi
 • Mikko Sjögren
  Halusimme raikastaa kotisivujemme ilmettä ja brändiä raikkaalla animaatiovideolla, jossa kerrotaan mistä liiketoiminnassamme on kyse. Videon tarkoituksena on herättää mielenkiinto ja ohjata kävijät ilmaiselle jäsensivullemme tutustumaan tarkemmin tarjontaamme. Tuotantoprosessi sujui hyvin ja aikataulussa. Kävijämäärä on kasvussa ja asiakaspalaute on ollut positiivista.
  Mikko Sjögren
  Valmennusyhtiö Varapuu

Tilaa ilmainen analyysi verkkosivuistasi tai ota yhteyttä!

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Viesti