ME TEEMME VIDEOITA
JOTKA MUUTTAVAT KÄSITYKSEN
YRITYKSESTÄSI.


Tuote- ja palveluvideot

Haluatko kertoa tuotteestasi, tai palvelustasi ytimekkäällä tavalla joka jää varmasti mieleen ja herättää keskustelua? Tutkimusten mukaan tuotevideoita katsoneet henkilöt ostavat tuotteen 85% todennäköisemmin. Tuotevideo voi olla perinteinen animaatio, whiteboard-animaatio 3D-animaatio, tai vaha-animaatio. Tärkeintä on sovittaa tyyli yritysilmeeseenne ja nähdä tuote asiakkaan näkökulmasta. Olemme auttaneet yrityksiä kasvattamaan myyntiään niin digitaalisten tuotteiden, kuin perinteistenkin tuotteiden kanssa.

Yritysvideot

Haluat kertoa tarinasi yleisöllesi ja kasvattaa luottamusta? Miksi olette olemassa, mitä teette ja mikä on teidän roolinne muuttuvassa maailmassa? Hyvin tehty yritysvideo nostaa katsojan luottamusta yritystänne kohtaan ja saa hänet kiinnostumaan palveluistanne. Animaatiovideolla pystyt erottautumaan joukosta tehokkaammin ja tuomaan tarinankerrontaa, iloa ja huumoria mukaan yritysmaailmaan.

Ohjevideot

Asiakaspalvelijat saavat päivästä toiseen selittää saman asian eri asiakkaille? "Painat siitä sen menun ja sitte ominaisuudet ja sieltä valitset sen..". Yhdellä simppelillä ohjevideolla voidaan korvata kymmeniä, satoja tai tuhansia työtunteja. Me tuotamme sinulle ohjevideot helposti. Ja teemme niistä pirun nättejä.

Muu videoviestintä

Haluatko syventää yhteyttä asiakkaisiin ja luoda henkilökohtaisemman verkkonäkyvyyden? Esimerkiksi Vlogit, asiakasreferenssit ja muu sisältö ovat tehokkaita tapoja antaa asiakkaillesi ja potentiaalisille asiakkaillesi lisäarvoa ja vahvistaa sidettänne. Videas on apunasi luomassa strategioita videon hyödyntämiseen, sekä tuottamassa grafiikkaa ja videomateriaalia. Kerro meille ajatuksesi, niin kerromme miten voimme auttaa.

TEEMME VIDEOITA,
JOTKA MUUTTAVAT IHMISTEN KÄSITYKSEN
YRITYKSESTÄSI.

OTA YHTEYTTÄ

Laita mailia pekka(ät)videas.fi, tai soita numeroon 0408475621, niin puhutaan lisää!