Miksi Videas on olemassa?

Olemme auttamassa sinua kertomaan viestisi selkeästi, mieleenpainuvasti ja tehokkaasti.

Välillä on vaikeaa kertoa tarkalleen mitä sitä oikeastaan tekee ja miksi tekee. Miksi ylipäätään yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi on olemassa? Miten asiakkaasi hyötyy kaikesta tästä? Vaikka sanamuodot löytyisivätkin, niin pystytkö takaamaan sen, että vierailijasi lukevat kaiken kirjoittamasi läpi? Tutkimusten ja maalaisjärjenkin mukaan et voi luottaa siihen. Ilman houkuttelevaa sisältöä vierailijat ja satunnaiset selaajat eivät ehkä ikinä edes ymmärrä menettäneensä jotain, mikä olisi muuttanut heidän elämänsä tai organisaationsa suunnan. Yhdellä klikkauksella he poistuvat sivuiltasi takaisin internetin äärettömään tiedon ja virikkeen valtamereen. Eikö internet alakin pikkuhiljaa muistuttamaan enemmän televisiota kuin sitä internetiä, jona sen aikaisemmin tunsimmekin? Video on kaikkialla ja käyttäjät ovat tottuneet videoon. Miksipä ei? Onhan video kuitenkin lähes jokaisella mittarilla megaziljoona kertaa tehokkaampi tapa välittää viesti kuin tekstinpätkä. Katso vaikka täältä.

Tässä muutoksessa olemme apuna me, Videas. Autamme sinua välittämään ideasi ja tarinasi katsojallesi mieleenpainuvalla tavalla. Teemme tämän niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Tekemämme videot taipuvat joustavasti minkälaiseen tarinankerrontaan tahansa. Vain mielikuvitus on rajana. Kerrotaan siis sinusta, organisaatiosta ja tarjonnastasi vierailijoille niin kuin paras myyjänne kertoisi teistä potentiaaliselle asiakkaalle.

Mistä olemme lähtöisin?

Videasin taustat ovat Tampereen Teknillisessä Yliopistossa. Toimitusjohtaja Pekka Laaksonen otti ensiaskeleet yrittäjyyteen 2013 meksikolaisen ruuan parissa. Tämä oli looginen jatkumo vaihtovuodelle Meksikossa, sekä turhautuminen teoriatäytteiseen opiskeluun. Mieli teki tehdä jotain omin käsin. 2013 kesän Tampereen Hämeenpuistossa toiminut Don Taco oli menestys. Don Taco todisti myös videomarkkinoinnin tehon. Kieli poskessa luodut mainosvideot loivat sosiaalisessa mediassa yllättävät kovan hypen, saivat paljon näkyvyyttä ja viihdyttivät etenkin teekkarikansaa. 2013 syksystä 2014 kesään asti Don Taco toimi pitopalveluna, sekä tehden satunnaisia festarikeikkoja.

Don Taco projekti siirtyi vuonna 2014 taustalle, kun Videas.fi syntyi. Pekka oli vuodesta 2001 tuottanut digitaalista videokuvaa milloin mihinkin projekteihin, ja enenevissä määrin kaupallisesti opiskeluaikoina, jolloin yksi teknilliselle yliopistolle tuotettu mainosvideo päätyi mm. Helsingin Sanomien nettisivuille. Video oli aina ollut kiehtova media Pekalle, ja näin ollen looginen jatkumo oli lähteä tekemään mainosvideoita yrityksille. Videas.fi syntyi tekemään uudenlaista markkinointia, joka puhuttelee hienojen yritysten asiakkaita oikealla tavalla. Videasin videot korostavat tarinankerrontaa ja asiakkaan näkökulmaa.

Arvomme

Me uskomme tekemiseen. Uskomme ihmisiin jotka toiminnallaan tekevät maailmasta askel kerrallaan paremman paikan. Uskomme positiivisuuteen ja virheistä oppimiseen. Uskomme yrityksiin jotka huolehtivat työntekijöistään ja luovat unelmaolosuhteet työnteolle, sekä tunnistavat myös yhteiskunnallisen vastuunsa. Pidämme organisaatiokulttuuria ja yrityksen arvoja ja visioita tärkeimpinä avaimina organisaation menestykseen. Haluamme auttaa kaikkia näitä hienoja ihmisryhmiä saavuttamaan entistä tehokkaammin tavoitteitaan.

Luotamme markkinointiin, jonka raamit asettaa tutkitusti toimivat menetelmät ja joka herättää yrityksenne sielun henkiin videolle luovuuden kautta. Teemme pirun tehokkaita videoita. Ota yhteyttä niin jutellaan.

Tilaa ilmainen analyysi verkkosivuistasi tai ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti